fbpx

Gastronomie

Ontdek onze selectie van restaurants rond het Domein van Wisbeley

Restaurants in Libramont-Chevigny

Le 13e

Le 13 Gelegen in het centrum van Libramont, niet ver van het station, biedt de 13 een keuken die smaak en kwaliteitsproducten voor fijnproevers en fijnproevers combineert. Hier is alles zelfgemaakt.
Open van dinsdag tot zondag van 12u tot 14u en op woensdag, vrijdag en zaterdag van 19u tot 21u.

Inverso

Als je van de fijne Italiaanse keuken houdt, zal je niet teleurgesteld worden! Typische producten uit het noorden en zuiden van Italië, goede wijn, een team '' van daaruit '' voor het grootste plezier van uw smaakpapillen in een nette en eigentijdse omgeving. Het restaurant bevindt zich in het centrum van Libramont voor het ziekenhuis.

La Ferme des Sanglochons

De traditionele smaak van de Ardennen, het is zonder twijfel op de boerderij van Sanglochons dat u het zult vinden! In een ouderwets decor wordt het Ardense varkensvlees in al zijn vormen gepresenteerd, met recepten van grootmoeders of meer eigentijdse gerechten.

Restaurants in de omgeving van Libramont-Chevigny

La Table De L'Épicerie

La Table de L'Epicerie, gelegen in het centrum van Neufchateau, is een van de laatste restaurants die in de middeleeuwse stad zijn geopend. Het biedt lokale, biologische en seizoensgebonden gerechten voor de lunch of het diner of voor een gastronomische pauze in de middag. Open van dinsdag tot zaterdag van 11.00 tot 21.30 uur, uitgebreide bar en muziek op vrijdag tot 23.00 uur.

Bô Rivage

Het restaurant in het vrijetijdscentrum Neufchâteau is net van eigenaar veranderd. Er wordt ons een lokale keuken en kwaliteitsproducten beloofd... (wordt vervolgd). De setting van dit etablissement is echter idyllisch. Aan de rand van het water bieden de grote erkers een adembenemend uitzicht op het meer en de groene bossen die er aan grenzen.

De Leo Wagon

De onvermijdelijke Wagon Léo, u zult een paar km moeten afleggen om er te komen, aangezien deze zich in Bastogne bevindt. Maar de omgeving, de uitstekende bistronomische keuken en de onberispelijke en vriendelijke service zijn de omweg waard! Je zult het daar zeker naar je zin hebben.