fbpx

Blog

Last minute!

Geniet van de lente op Domaine de Wisbeley. Boek een van onze gîtes met privé wellnessruimte in het hart van ons boom- en bloemenpark van 2 hectare in de Ardennen. Met zijn speeltuin, tafeltennis, beachvolleybalveld en paardrijden biedt het landgoed genoeg activiteiten om het hele gezin bezig te houden zonder het landgoed te verlaten!

Boek online en profiteer van een heleboel voordelen!

Welkom in het Domein van Wisbeley

In het hart van een ongerepte natuur in de buurt van de paarden

In het hart van 2,5 hectare natuur, het Domein van Wisbeley is een plaats voor uitzonderlijke verblijven in Libramont, met zijn 6 authentieke, verfijnde en zorgvuldig gerestaureerde vakantiehuizen.
Laat je omhullen door de sfeer van een warm gezinshuis De rust en de harmonie van dit uitzonderlijke huis en de nabijheid van de natuur zullen u verleiden, de tijd van een onvergetelijk verblijf om de Ardennen te ontdekken. Je zult in de ban raken van deze groene regio, haar unieke terroir en haar erfgoed.

Gelegen op 1h15 van Luik en Brussel, minder dan 50 km van het Luxemburg, is het Domein van Wisbeley ook een manege en een familiefokkerij (de stallen liggen vlak naast het Domein) dan een familiedroom, gevoed door de passies, die in de loop der jaren werkelijkheid is geworden.

Bewakers van deze tijdloze plek nodigen we u uit om de geheime luxe van natuur in het hart van de Ardennen met ons te delen

Marie-Virginie, Vincent en de kinderen.

Het domein

In Libramont is het Domaine de Wisbeley centraal gelegen in het hart van de Provincie Luxemburg. De idale plek om de Ardennen en zijn uitzonderlijke natuurlandschappen te ontdekken. Het 2,5 hectare grote park dat het landgoed omringt, biedt een rustgevende en ontspannende omgeving, ver van de dagelijkse stress van het leven.

De Vakantiehuizen

Het Domaine de Wisbeley bestaat uit 6 uitzonderlijke vakantiehuizen verfijnd en zorgvuldigd gerenoveerd, met een oppervlakte van 40 tot 180 m2. Authentiek, de vakantiehuizen van Wisbeley bieden elk comfort van topklasse. Plaatsen die bevorderlijk zijn voor gezelligheid, met familie of vrienden, voor een nacht of een paar dagen.

Fokkerij en stallen

Als dressuur- en springruiter, paardenliefhebbers sinds het begin, leek de keuze voor het fokken van sportpaarden voor ons de hand te liggen. De fokkerij en de stallen liggen op enkele meters van het Domein en bieden u de mogelijkheid om met uw vriend te komen, als u dat wenst.

Onze à la carte diensten

We zijn altijd op zoek naar nieuwe ideeën om van uw verblijf een onvergetelijke ervaring te maken. Massage alleen of in duo, paardenverzorging, rijlessen of verbeteringslessen Neem contact met ons op en we maken een offerte op maat.

De omgeving

Wanneer men in Libramont aankomt, wordt men getroffen door een stille authenticiteit die eeuwig lijkt. Het domein van Wisbeley is het ideale vertrekpunt voor een escapade in de Ardennen. Er zijn veel wandelingen en ontdekkingen in de omgeving.

Stuur ons uw aanvraag met uw naam en de data van uw verblijf en we verbinden ons ertoe u binnen 24 uur te antwoorden.

Wij staan dagelijks telefonisch tot uw beschikking van 8 to 19 uur.

Boek eenvoudig en snel voor het verblijf en de data van uw keuze, met een volledig betrouwbaar en veilig systeem.